Monday 28 November 2011

Γιατί Εγώ Όμορφος Είμαι..?

Το Σαββάτο πήγα στα έξη μελισσάκια που είχα βάλει κοντά στο τελεφερίκ της Πάρνηθας, για να τους βάλω την αντιβαροική θεραπεία τους για φέτος, και να δω και πως πάνε. Δυστυχώς από τα έξη λείπανε τα δύο!! Μάλιστα μου πειρανε και το καλυτερό μου μελίσσι, αυτό που είχα σημαδέψει γαι να βγάλω βασίλισσες του χρόνου την άνοιξη.

Οι κυψέλες ήταν μονές η μία σταθερής βάσης ανοιχτό γκριζοπράσινο, η άλλη κινητής βάσης με σίτα, σκόυρο γκριζοπράσινο. Ήταν πυροσφραγισμένες με τον κωδικό μου : EL901/433. Ο μάγκας μάλλον ήθελε να πάρει και άλλες γιατί η πόρτα από μια άλλη κυψέλη ήταν βγαλμένη και πεταμένη. Ξέρω ότι αυτή δεν εφαρμόζει καλά και πιθανών να μην μπόρεσε να τη βάλει, να πετάχτηκαν έξω οι μέλισσες και αυτός να λάκισε.

Έχω διαβάσει κατά καιρούς παρόμοιες αναρτήσεις από φίλους, και όντως η κλεψιά ειναι πια μια μεγάλη μάστιγα (εξού και ο τίτλος της ανάρτησης..) Τα δε συναισθήματα που σου αφήνει είναι αίσθηση απώλειας, θυμός, αγανάκτηση, εκδίκηση, απογοήτευση , όλα μαζί. Τέλος πάντων να έμαστε καλά να τα ξανακάνουμε, και ξινά να του βγούν του λωποδύτη. Ελπίζω να μην συνεχίσει το έργο του.

Θα ήθελα να γράψω παραπάνω, αλλά λόγω έλλειψης χρόνου δεν γίνεται. Ίσως στο μέλλον..
Αν κανείς δει κάτι, παρακαλώ ας ειδοποιήσει..

5 comments:

Beekeeper said...

δεν θα σταματησουν ποτέ.. τι να πεις Υπομονή

Exagono said...

Τελικα η κλοπη δε σταματαει με τιποτα.
Τεινει να γινει μαστιγα του κλαδου.
Τι να πω υπομονη?μαλλον δεν φτανει.

İlhami Uyar said...

you must patience,I wish easiles.regards.

yannis said...

Ευχαριστώ πολύ Κώστα και Φόρη. Φοβάμαι οτι τα πράγματα οσο παέι και θα αγριεύουνε. Thank you Ilhami!

ΑΝΘΙΜΟΣ ΣΙΓΚΟΥΔΗΣ-ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΑΠΘ-ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ said...

Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα, το φως της γεννήσεως του Θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές όλων των ανθρώπων για περισσότερη Αγάπη, Αλληλοκατανόηση και Συμπόνια απέναντι σε αυτούς που υποφέρουν.
Εύχομαι ολόψυχα το νέο έτος 2012 να είναι πιο ευτυχισμένο, δημιουργικό και ελπιδοφόρο.

κουραγιο....