tag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post1366413391473923752..comments2023-07-04T02:43:11.506-07:00Comments on H Μέλισσα και ο Κόσμος της: Το Καζάνισμαyannishttp://www.blogger.com/profile/15732391043820524671noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-41530740409430511932015-04-20T04:26:02.716-07:002015-04-20T04:26:02.716-07:00This comment has been removed by the author.giwrgoshttps://www.blogger.com/profile/18190339124133792735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-35918604871360805682015-04-20T04:25:46.780-07:002015-04-20T04:25:46.780-07:00This comment has been removed by the author.giwrgoshttps://www.blogger.com/profile/18190339124133792735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-62910459380112743722015-04-20T04:25:09.163-07:002015-04-20T04:25:09.163-07:00This comment has been removed by the author.giwrgoshttps://www.blogger.com/profile/18190339124133792735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-72563436224069589752015-04-20T04:24:45.694-07:002015-04-20T04:24:45.694-07:00This comment has been removed by the author.giwrgoshttps://www.blogger.com/profile/18190339124133792735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-81910152556371277732015-04-20T04:22:34.096-07:002015-04-20T04:22:34.096-07:00This comment has been removed by the author.giwrgoshttps://www.blogger.com/profile/18190339124133792735noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-51540988775476331672014-08-26T13:56:30.452-07:002014-08-26T13:56:30.452-07:00Ο καζανάς πως καταλαβαίνει ότι αρχίζει να βγαίνει ...Ο καζανάς πως καταλαβαίνει ότι αρχίζει να βγαίνει το απόσταγμα(σούμα) μετάτην έξοδο της πρώτης και επικίνδυνης ποσότητας μεθανόλης; Σούμα είχα πρωτοπιεί πριν 10 χρόνια στα Μεστά. Καλές καζανιές!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-59454802719392955402010-12-04T22:49:29.873-08:002010-12-04T22:49:29.873-08:00Have a nice job,my friend.We can be test your prod...Have a nice job,my friend.We can be test your prodact,it might be delicious,regardsİlhami Uyarhttps://www.blogger.com/profile/12950475352519519362noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-26208422833756640532010-11-15T02:07:35.230-08:002010-11-15T02:07:35.230-08:00Μάρκο, ο Αντώνης που έχει το καζάνι μου είπε οτι τ...Μάρκο, ο Αντώνης που έχει το καζάνι μου είπε οτι τα σταφύλια πρέπει να αποσταχθούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η ζύμωση, αλλιώς μπορεί να γίνουν ξύδι και να μην βγάλεις τιποτα. Αυτό το πρόβλημα δεν το έχουν τα σύκα. Σταύρο χαίρομαι πολύ που πέρασες καλά στο νησί. Αντε 15 χρονια πέρασαν καιρός να ξαναπάς. Μπογότο έχει ακόμα :). Θεοδόση ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!! Κάπου είχα διαβάσει οτ φτιάχνουν τσίπουρο και από κούμαρα, 996 λοιπόν :)yannishttps://www.blogger.com/profile/15732391043820524671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-2061882812663279052010-11-12T11:35:13.115-08:002010-11-12T11:35:13.115-08:00Λοιπόν νομίζω καλά πάμε βρήκαμε τους τρείς τρόπου...Λοιπόν νομίζω καλά πάμε βρήκαμε τους τρείς τρόπους που μπορούμε να φτιάξουμε κρασί-τσίπουρο [από σταφύλια - από απολεπίσματα μελιού - από σύκα] μας μένουν ‘άλλοι 997 τρόποι να φτάσουμε τους χίλιους.<br />Πολύ ωραία η περιγραφή σου και οι φωτογραφίες μπράβο!!!<br />Καλόπιοτο και το ρακί σας πάντα με καλές παρέες.<br />Ήπια στη Χίο ρακί αλλά τώρα μαθαίνω πως ήταν από σύκα.Θεοδόσης Κατσαρόςhttps://www.blogger.com/profile/08800812490179789545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-79725820433530641972010-11-11T22:12:13.394-08:002010-11-11T22:12:13.394-08:00Γιάννη το 1996 ήμουν στην Χίο για λόγους εργασίας ...Γιάννη το 1996 ήμουν στην Χίο για λόγους εργασίας 6 μήνες και έμενα Βροντάδο. Ο σπιτονοικοκύρης (ο κυρ Αντώνης) με καλούσε συχνά για σούμα (από σύκα) με μπιγότο (για τους μη μυημένους ψιλό γοπάκι τηγανισμένο με κρεμμύδια).Αξέχαστα μου έχουν μείνειMesologgi beehttps://www.blogger.com/profile/15646007788698581591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3563141388272019723.post-2972317560216461972010-11-11T19:32:38.106-08:002010-11-11T19:32:38.106-08:00Γιάννη και σε εμάς μέσα στο καζάνι με τα στρόφυλλα...Γιάννη και σε εμάς μέσα στο καζάνι με τα στρόφυλλα βάζουν και σύκα -λένε-για δυό λόγους αφ'ενός να πάρει η σούμα ωραία μυρωδιά και αφ'ετέρου να ανεβάσει τα γράδα.markos aliprantishttps://www.blogger.com/profile/09880163069514899330noreply@blogger.com