Monday 31 January 2011

Φιάλη Προπανίου, Ενημέρωση

Για όσους πιθανών να ενδιαφέρονται: αγόρασα τελικά μια τετράλιτρη φιάλη βουτανίου από μαγαζί που πουλάει έιδη μπάρμπεκιου. Αυτός μού εδωσε και λαστιχακι, σφγιγκτήρες, και μειωτήρα. Τα προσάρμοσα στην φιαλη και στην πυροσφραγίδα και έγινε η δουλειά μου μια χαρά. Δεν χρειάζεται προπάνιο όπως μου είπαν στα μελισσοκομικά ειδη, και το βουτάνιο μια χαρά λειτουργεί. Το προπάνιο κυκλοφορεί μόνο σε μεγάλες φιάλες. Αυτά για όσους έχουν λίγα μελίσσια σαν και εμένα. Αν χρειάζεται κανείς περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να μου γράψει στο e-mail μου, και θα τον βοηθήσω ευχαρίστως. Καλή εβδομάδα!

Monday 3 January 2011

Φιάλη Προπανίου

Καλή Χρονιά σε όλους και στα μελισσάκια μας !!

'Εφτασε η ώρα και δήλωσα τα μελίσσια στην Νομαρχία. Πήρα αριθμό και αγόρασα και πυροσφραγίδα από κατάστημα μελισσοκομικών ειδών. Μετά το πυροσφράγισμα θα ζητήσω έλεγχο και αμέσως μετά θα πάρω το μελισσοκομικό βιβλιάριο μου.
Ως εδώ όλα καλά. Τελικά εκεί που έχω κολλήσει είναι οτι δεν μπορώ να βρω μια απλή φιάλη προπανίου για να την συνδέσω με λαστιχάκι με την πυροσφραγίδα και να κάνω την δουλειά μου. Το practiker και κάτι άλλα καταστήματα με εργαλεία έχουν μόνο κάτι κίτρινες φιάλες που παίρνουν το δικό τους φλόγιστρο και έτσι δεν μπορώ να τις συνδέσω με την πυροσφραγίδα.

Αν κανείς γνωρίζει καποιο κατάστημα στην περιοχή της Αθήνας, παρακαλώ πολύ ας μου γράψει στα σχόλια. Είμαι σίγουρος ότι οι απαντήσεις θα βοηθήσουν και άλλους στο μέλλον.